PRVNÍ VÝHRA V DOMÁCÍM PROSTŘEDÍ NA PODZIM

19.11.2011 20:45

SPARTA LUŽNÁ - ORÁČOV 4 - 2 / 2 - 0 / ELZNIC , SCHOLLER , ŠNAJDR , FRONK

Poslední kolo k nám nalosovalo mužstvo z Oráčova. Lužná už musela nutně bodovat , protože mužstva nad námi se začala vzdalovat . Začátek zápasu patřil jasně domácím , kteří několikrát ohrozili hostující svatyni. Prvního golu se dočkali domácí příznivci už v 7. minutě , když se trefil ELZNIC , který zareagoval na to , že Oráčovský golman vyrazil střelu Šnajdra pouze před sebe a chladnokrevně zakončil. Zanedlouho na to předvedla dvojice KOŠULIČ a SCHOLLER krásné bago na hranici velkého vápna a posledně jmenovaný střelou k tyči zvýšil na 2 - 0 . Navýšení měli na noze ještě ŠNAJDR , KOŠULIČ a ELZNIC . Bohužel neproměnili nic.

Druhý poločas začal stejně jako před 14 dny s Olešnou. Lužná se nechala zatlačit na vlastní polovinu a vyústěním toho bylo snížení Jeníčkem , který zůstal uplně sám na vzdálenější tyči a pro něj tradičně hlavou snížil. Lužná se nevzdala a začala přebírat iniciativu . Na 3 - 1 zvýšil z penalty ŠNAJDR . Krásnou akci předvedl opět ŠNAJDR , který po pravé straně utekl všem , krásnou zpětnou přihrávkou našel FRONKA , který si míč v běhu zpracoval a podel brankáře uklidil míč do sítě.Hosté už pouze snížili na konečných 4 - 2 z penalty.

Pro Lužnou to bylo první vítězství na domácím hřišti v teto sezoně. 

Po zápase proběhla tradiční dokopná.

SESTAVA : RÁC , CHLÁDEK - HÁJEK ( 60 POLANSKÝ ) - MAŠEK - RUPRECHT , FRONK - URIK - ELZNIC ( 80 KOPERNICKÝ )- KOŠULIČ , ŠNAJDR - SCHOLLER

Zpět