REMÍZOVÁ GENERÁLKA

20.03.2017 13:55

SK Pavlíkov – SPARTA LUŽNÁ 2:2 /1:0/ - Vejvoda Josef 2

 

27. 1:0 – Při rozehrávce proti zformovanému soupeři ztratili luženští míč na středovém kruhu a domácí útočník dostal přihrávku do samostatného úniku.

 

52. 1:1 – Vejvoda proměnil svůj druhý „nájezd“ na domácího gólmana s jistotou na zadní tyč. Míč do brejku pro něj získal aktivním napadáním na půlící čáře Pepa Špička.

 

68. 2:1 – nepovedené zpracování na posledním místě nabídlo Pavlíkovu opět možnost brejku; když už se zdálo, že bránící hráči soupeře do zakončení nepustí a Duda se vrhl na míč na zemi, cvakla brankářova noha o chrániče protivníka a byla tu penalta.

 

86. 2:2 – Vejvoda pojistil na zadní tyči Grillovu křížnou střelu po úniku, do kterého ho vyslal kolmicí Rek.

 

Z pohledu trenéra: 

 

Plusy: Poprvé na přírodní trávě, tomu odpovídala kvalita kombinace, která nebyla tak jistá jako na umělce, ale stále nás dovedla do šancí. Především vyzkoušení si hry na tomto terénu (v Pavlíkově velmi dobrém) a také dopoledního termínu, který nás čeká za týden na Olympii, bylo pozitivní.

 

Mínusy: Opět dost neproměněných šancí. Na „nulu“ vzadu v této sezoně stále čekáme.

                                                                                                                                                                        

Duda Filip - Dolhý Jiří (46. Nágl Luděk, 76. Špička Josef), Rek Martin, Kopernický Daniel, Špička Josef (68. Dolhý Jiří), - Špička Adam (68. Bičík Pavel), Krumhanzl Karel (71. Mašek Adam), Mašek Adam (46. Ambrůžek Petr), Bičík Pavel (46. Grill Robert) - Pokorný Radek (68. Šnajdr Radek), Šnajdr Radek (46. Vejvoda Josef)

Zpět