ROZHODLY DVĚ BRANKY V PRVNÍM POLOČASE

23.03.2019 18:57

FK KNĚŽEVES - SPARTA LUŽNÁ 2 - 0 /2 - 0/

 

16. 1:0 – penalta za ruku. Byť byla nastřelená, tak ruka ve vápně od těla se prostě pískat musí. Problém byl ale v situaci, která skrumáži předcházela. Ztráta, dlouhý nákop do naprosto otevřeného prostoru, kde osamocený obránce netrefil míč.

 

37. 2:0 – centrovaný trestný kop vrací domácí hráč na malé vápno, kde ho nedokázal nikdo odkopnout a volný střelec doráží z bezprostřední blízkosti.

 

Z pohledu trenéra: 

 

Zápas se dělil na tři části. Úvodní dvacetiminutovka, kdy jsme šli třikrát sami od půlící čáry, ale vždy měl asistent „laik“ praporek nad hlavou a hlavní rozhodčí nedokázal ani jednou vzít rozhodování na sebe a naše akce zastavil. K tomu gólové šance Kopernického, po náběhu na centr Fronka sám ve vápně trefil gólmana, a Kolínského, při ideální nabídce Šnajdra nesrovnal před odkrytou brankou krok a minul míč. V této době jsme napadali, získávali míče, chybělo jen to trefit. Druhá část, závěr poločasu přinesl zbytečnou nesoustředěnost a čím dál častější chyby, které domácí potrestali. Třetí fází byl náš výkon po přestávce. A ten by nestačil na body proti nikomu. Hra na náhodu od středu pole znamenala, že jsme neudrželi míč. To že se skóre nezměnilo, byla především zásluha Procházky, který jediný zaslouží vyzdvihnout.

 

Procházka Petr - Nágl Luděk, Dolhý Jiří, Kopernický Daniel, Špička Josef (46. Bičík Pavel) - Kolínský Jan, Fronk Stanislav (65. Hejl Pavel ), Kopřiva Patrik, Šnajdr Radek - Košulič Ondřej, Pokorný Radek

Zpět