S LÍDREM SOUTĚŽE BEZ BODU

02.10.2017 11:02

SPARTA LUŽNÁ - SK DOKSY 1 - 2 /0 - 2/ REK

 

15. 0:1 – hosté rozehrávali od vlastního pokutového území a díky nesoustředěnosti Lužné se dostali na tři přihrávky do brejkové situace, kdy volný útočník postupoval od středového kruhu sám do vápna.

29. 0:2 – podobně jako v prvním případě domácí reagovali příliš laxně na pohyb soupeře; akce začala vhazováním u středového kruhu a skončila opět osamoceným střelcem před domácím brankářem.

58. hrubý faul na Adama Špičku na půlící čáře ohodnotil rozhodčí správně červenou kartou; luženský hráč naštěstí neutrpěl obávanou zlomeninu, ale i tak si odnesl na silně zhmožděné holeni víc než viditelné stopy od soupeřovy podrážky.

76. 1:2 – po pravé straně vysunul Staněk Šnajdra, který míč dostal do vápna a od brankové čáry nabil zpět na střelu, kterou dorazil do sítě Rek.

94. velký tlak domácích vrcholil avizovaným posledním rohem, při kterém se dostal k hlavičce Rek, ale překonaného brankáře zastoupil na čáře obránce Doks.

Z pohledu trenéra: 

V první půli jsme se nedokázali vyrovnat s pohybem hostů a inkasovali rozhodující góly. Po přestávce jsme začali získávat kontrolu nad míčem, k čemuž ještě víc pomohlo vyloučení soupeře. Přišly i nebezpečné situace ve vápně, rohové kopy, ale šanci jsme proměnili jen jednu. Hráče pochválím za to, že se zvedli po nepovedeném poločase. Odměna v podobě bodu zatím nepřišla. 

Duda Filip – Špička Josef (68. Fronk Stanislav), Rek Martin, Kopernický DanielMezei Petr - Kolínský Jan, Ambrůžek PetrMašek Adam, Špička Adam (58. Staněk Jakub) -  Krumhanzl Karel (45. Grill Robert),

Šnajdr Radek

Zpět