SOUHRN ZÁPASŮ DOKSY,SKR, VELKÁ DOBRÁ

16.05.2018 10:33

28.4. – 19.kolo: SK Doksy – SPARTA LUŽNÁ 2:1 /1:1/ - Fronk

První polovina přinesla očekávanou herní převahu domácích a proti ní důslednou ale i aktivní obrannou hru Lužné. Za zmínku stojí zákrok Dudy, kdy pádem zlikvidoval nebezpečný průnik ze strany a z výpadů Sparty situaci, kdy se k dorážce po přihrávce aktivního Vejvody dral Šnajdr, ale obránce uklidil na roh.

29. 1:0 – penalta. Duda vyrazil na křížný míč za obranu, ale střetl se s útočníkem.

33. 1:1 – Kopernický postupoval na polovině soupeře a jeho střelu srazil na 22ti metrech bránící hráč rukou. Trestný kop poslal ideálně přes zeď Fronk.

Ve 42.minutě se protlačil na rohu malého vápna k zakončení domácí záložník, ale Duda se vyznamenal.

Druhá půle byla ve znamení pozorné luženské obranné hry, díky níž si domácí nevytvořili vyloženou gólovou příležitost. Hosté se stále spoléhali na rychlé výpady. Jeden málem vyšel Vejvodovi, ale zprava mířil na přední tyč a bránu netrefil. Do vápna pak prošel z levé strany Šnajdr, ale na jeho nabídku pod sebe nikdo nenaběhl.

88. 2:1 – hosté se dostali opět na soupeřovu polovinu, kde ale ani nedrželi míč, ani nezakončili. V protiútoku si aktivní záložník Doks srovnal míč a z běhu se z dobrých 30ti metrů trefil křížem do horního růžku.

Závěrečný nápor v pokutovém území skončil jen na rohovém kopu, který už se po vypršení nastavené minuty nedohrával.

Z pohledu trenéra: 

I přes kvalitu domácích mohl zápas dopadnout jakkoliv. V závěru směřoval k remíze, když jsme nepřipustili žádné šance před naší brankou. Rozhodla tak povedená a trochu nečekaná střela. Náš výkon navázal na předchozí výhru. Chyběla odvaha vniknout do vápna a vytvořit si tak příležitosti pro další gól.

 

Duda Filip – Staněk Jakub, Dolhý JiříKopernický Daniel, Špička Josef - Kolínský Jan, Fronk Stanislav (77. Grill Robert), Špička Adam, Drenko Petr - Vejvoda Josef, Šnajdr Radek

 

 

5.5. – 20.kolo: Čechie Velká Dobrá – SPARTA LUŽNÁ 5:0 /2:0/

23. 1:0 – rychlá kombinace přes celé hřiště, která byla zakončena ideální nabídkou na vrchol vápna, kde byl nabíhající střelec z druhé vlny zcela volný.

33. 2:0 – centr na zadní tyči trefil útočník z voleje a razantní rána proklouzla brankáři pod tělem.

51. 3:0 – dlouhý kolmý nákop luženský zadák po odskoku minul a rychlonohý domácí útočník udělal ve vápně dlouhou kličku i gólmanovi.

64. 4:0 – penalta - středem pronikající hráč si posunul míč a po střetu s obráncem šel k zemi.

67. 5:0 – proti srovnané obraně si poradil krajní záložník dlouhou narážečkou, díky níž se dostal až před Dudu a míč protlačil do sítě.

89. k překvapení všech na hřišti i přihlížejících vytasil rozhodčí na luženského útočníka červenou kartu, údajně za kritiku. Vzhledem k bezproblémovému dosavadnímu průběhu a smírnému chování všech na hřišti šlo o zcela nepochopitelnou reakci.

Z pohledu trenéra: 

V tomto zápase nám chybělo sebevědomí podpořené pohybem a snahou hrát s míčem. Domácí byli ve všech směrech lepší. My jsme zahrozili jen z rohových kopů.

 

Duda Filip – Staněk Jakub, Ambrůžek Petr (46. Krumhanzl Karel)Kopernický Daniel, Špička Josef - Bičík Pavel (78.Polanský Jiří), Fronk StanislavŠpička Adam, Kolínský Jan - Grill Robert, Šnajdr Radek (90. Sláma Jakub)

 

 

 

1.5. – 14.kolo: SK Rakovník B – SPARTA LUŽNÁ 7:0 /3:0/

4. 1:0 – individuální průnik středem hřiště až do pokutového území.

40. 2:0 – nízko kopnutý trestný kop z úhlu prošel až na zadní tyč.

41. 3:0 – nepochopitelná rozehrávka dozadu nabídla lacinou branku.

47. 4:0 – dlouhý nákop do vápna brankář vyrazil a nejrychlejší reakci měl volný útočník.

63. 5:0 – penalta - riskantní skluz ve vápně na míč znamenal i pád útočníka.

73. 6:0 – rohový kop skončil nešťastnou hlavičkou do vlastní brány.

76. 7:0 – rozhozená obrana pustila soupeře do vápna, kde si zkušený útočník pohrál s brankářem a další už míč dorazil do odkryté branky.

Z pohledu trenéra: 

V tomto zápase bylo všechno už od března špatně. Jednoznačný průběh byl dán i sestavami. Luženská se oproti posledním povedeným zápasům změnila z poloviny, rakovnická byla na čtyřech místech vyztužena hráči nastupujícími v divizi.

 

Procházka Petr – Staněk Jakub, Staněk Petr, Rek Martin, Špička Josef - Kolínský Jan, Ambrůžek Petr, Špička Adam, Drenko Petr - Krumhanzl Karel, Šnajdr Radek

Zpět