SOUSTŘEDĚNÍ UKONČENO CENNOU VÝHROU

18.02.2018 16:04

SPARTA LUŽNÁ – Sokol Chyše (1.B KV) 2:0 /2:0/ - Bičík, Špička Adam

 

5. 1:0 – Na rohový kop Adama Špičky si naskočil důrazně Kopernický, jehož hlavička se odrazila od břevna na malé vápno, kde byl připraven Bičík.

14. 2:0 – Kolínský vybojoval aktivním napadáním obránce míč, který posunul na Šnajdra. Tomu naběhl do volného prostoru Adam Špička a svojí „béčkovou“ pravačkou se v ideální pozici ve vápně nemýlil.

20. Petr Staněk vyrazil pádem k tyči penaltu.

 

Důrazný souboj Reka s útočníkem zakončili oba hráči na zemi. Hráč Chyše se nepochopitelně ohnal po luženském stoperovi, i když rozhodčí odpískal pokutový kop. Zbytečné „reakce“ některých hráčů týmu z karlovarska pak provázely jinak zdařilý zápas hraný v solidním tempu.

Z pohledu trenéra: 

Povedené vyvrcholení třídenního soustředění, které bylo zaměřené na herní prvky, ale také dostatečně fyzicky náročné. I když jsme měli ještě několik solidních příležitostí a v závěru i neproměněné šance z přečíslení, tak hlavní podíl na výhře měl Petr Staněk v brance, který chytil kromě penalty v průběhu tři stoprocentní šance. K tomu jsme získali výsledkem také dostatečnou sebedůvěru.

Staněk Petr – Staněk Jakub, Rek Martin, Kopernický Daniel, Špička Josef - Bičík Pavel, Krumhanzl Karel, Fronk StanislavŠpička Adam, Kolínský Jan - Šnajdr Radek;

střídali: Drenko Petr, Hejl Pavel, Sláma Jakub

Zpět