STARŠÍ ŽÁCI NA TURNAJI

05.02.2011 19:18

V sobotu 5.2.2011 se naši starší žáci zúčastnili halového turnaje ve sportovní hale v Rakovníku. Za účasti 10 mužstev obsadili konečné 8 . místo. Pro 7 bojovníků , které ostatní kamarádi nechali ve štychu to bylo dobré umístění. Do branky se musel postavit DRENKO , který si nevedl špatně , ale přeci jenom je to lepší obránce. Obranná dvojice HÁJEK LUKÁŠ a LÁDA ZOUPLNA odehrála každý zápas bez střídání , síly samozřejmě každým zápasem odcházeli , ale vedli si výtečně. V útoku se střídali čtyři hráči , ale přeci jenom HÁJEK MICHAL , VEJVODA PEPÍNO , HORÁK FILIP A ALEŠ ZASPAL jsou ještě mladší žáci a tak mnoho soubojů o hlavu s vyššími soupeři byla většinou vítězná pro soupeře.

OSTATNÍ FOTKY ZDE

Myslím , že kdyby bylo ještě o dva hráče víc , tak se mohli střídat dvě celé čtyřky a možná by to dopadlo jinak. Nevadí - všem co se zůčastnili děkujeme . Určitě to pro všechny byla další skušenost.

Dík také patří tatínkovi hráče LÁDI ZOUPLNY , který určitě poprvé v životě vedl v jednom zápase prcky jako HLAVNÍ TRENER . 

Stínem tohoto turnaje byla špatná organizace přípravy ze strany luženských a neochota rodičů pustit svoje ratolesti na tento turnaj.

VŠECHNY ZÁPASY , VÝSLEDKY , KONEČNÁ POŘADÍ NAJDETE ZDE - KLIKNĚTE

SESTAVA : DRENKO , ZOUPLNA , HÁJEK LUKÁŠ , VEJVODA JOSEF , HÁJEK MICHAL , HORÁK FILIP , ZASPAL ALEŠ 

Zpět