TŘI BODY DOMA

23.10.2010 18:26

SPARTA LUŽNÁ - SK LÁNY 1 - 0 / 1 - 0 / KOŠULIČ   

Začátek zápasu vyšel lépe hostům z LÁN . Přitlačili nás na naší polovinu  , nedovolili aby jsme režírovali hru. Naštěstí se do velké šance dostali pouze jednou , ale tu perfektně zlikvidoval RÁC. Zhruba od 20. minuty už naše hra začala mít smysl. Sice jsme v držení míče byli lepší , ale nic dalšího už nepřicházelo. Špatná finální přihrávka a bezzubý útok. Když už si každý myslel , že do kabin odejdou obě mužstva bez golu , tak se mýlil. Ve  42 . minutě si krásně naběhl na rohový kop KOŠULIČ a zavěsil hlavou.

Druhá půlka měla jasně vyznít pro LUŽENSKÉ , kteří měli ještě přidat nějaký gol a tím uklidnit hru. Bohužel se tak nestalo . Hosté se dostali do několika nebezpečných situací , ale RÁC byl lepší.Nechali jsme soupeře hrát , špatně jsme pokrývali hráče , útočníci nepodrželi balon a tak se hra věčně valila na domácí obranu.

Asi nejlepším zážitkem druhého poločasu byla 85 minuta , kdy se na hřiště podívala legenda luženského fotbalu PETR URIK , který chytil druhou mízu a začal  opět trenovat s mužstvem. Po dvou měsících zaviněných zraněním se vrátil do fotbalu LIBOR HÁJEK . Postupně začíná s treninkem a doufá , že bude opět platným hráčem kádru.

Jsme rádi , že naše mužstvo konečně plně zabodovalo na domácím hřišti , protože další zápasy budou těžké. Za týden jedeme do KNĚŽEVSI. Hra na hřištích soupeřů se nám daří , tak doufám , že předvedeme solidní výkon a přivezeme nějaký bod.

SESTAVA : RÁC , FALBR - STANĚK ( CHLÁDEK ) - URIK - VOLRÁB , AMBRŮŽEK - KOŠULIČ - LUKEŠ ( DRENKO ) - KOULA , ŠNAJDR - SCHOLLER ( URIK ) 

Zpět