TŘI BODY JSOU DOMA

22.03.2015 13:37

SPARTA LUŽNÁ - ČL KOLEŠOVICE 4 - 2 /2  - 1/ ŠNAJDR 2x, GRILL, HÁJEK

 

Domácí Sparta přivítala v prvním jarním utkání mužstvo z Kolešovic, kterému chtěla oplatit podzimní vysokou prohru.

 

Začátek utkání, ale tomu moc nenasvědčoval. Hosté byli prvních dvacet minut lepším mužstvem a to také vyústilo ve vedoucí brankou hostů, zásluhou Bauera, po chybě brankáře domácích. Poté se hra vyrovnala a Sparta do poločasu vstřelila dvě branky, zásluhou Šnajdra a Grilla, opět po chybách hostujícího brankáře. Druhý poločas Sparta přidala jěště dvě krásné branky a to v 56. a 57. minutě zásluhou Hájka a opět Šnajdra. Hosté v 70. minutě snížili Roubíkem na konečných 4-2.

 

Sparta vyhrála zaslouženě a získala tak první tři body v jární části OP.

 

Mužstvo domácích předvedlo  dobrý výkon a pochvalu zaslouží všichni hráči za bojovný výkon a slušnou hru. Hosté předvedli hlavně v úvodu utkání velmi dobrý výkon, ale přece jenom bych vyzvihl hru obránce Houšky.

 

Překvapením byla velmi slušná návštěva cca 100 diváků a velmi dobře připravená hrací plocha. Zklamání byla opět delegace pouze jednoho rozhodčího.

 

Z pohledu trenéra.

Plusy: Výhra - kvůli tomu to přeci děláme! Důraz před brankou soupeře = 3 góly ze čtyř! Mínusy: Ty si necháme do kabiny!

 

SESTAVA: MAŠEK, DOLHÝ - STANĚK - REK - KOPERNICKÝ, GRILL (63. KOLÍNSKÝ) - AMBRŮŽEK - KOCH (85. SLÁMA) - FRONK (46. HUSÁK), HÁJEK (66. BIČÍK) - ŠNAJDR

Zpět