TŘI BODY STARŠÍCH ŽÁKŮ Z RYNHOLCE

07.05.2011 12:00

BANÍK RYNHOLEC - SPARTA LUŽNÁ 2 - 6 / 1 - 3 / HÁJEK LUKÁŠ 2x , VEJVODA 2x , ŠTĚRBA , HORÁK

Do Rynholce jsme odjížděli s cílem urvat tři body , protože domácí určitě nejsou z těch slabších mužstev. Ale , že jim nakonec nasázíme 6 branek asi nikdo nečekal.

Začátek zápasu byl z naší strany katastrofální. Bez pohybu , všichni ještě spali , nechtěli běhat , prostě strašný. První lepší moment přišel ve 20 minutě , kdy po faulu na LUKÁŠE HÁJKA  se kopala penalta. Tu proměnil HORÁK. Od te doby se hra trochu zlepšila. Domácí však potrestali naší špatnou rozehrávku na půlící čáře a rychlím protiútokem vyrovnali na 1 - 1. Další  příležitost měl LUKÁŠ HÁJEK , který , ale místo toho , aby vystřelil levou nohou , tak si to přehazoval na pravou a to mu už domácí obránci ukopli. Zvýšení na 2 - 1 zařídil VEJVODA , který dorazil vyražený balon domácím brankářem po přímém kopu ŠTĚRBY. Další krásný moment předvedl LUKÁŠ HÁJEK , který po samostatné akci od půli hřiště prostřelil na 3 - 1. Do konce poločasu měl ještě tutovku VEJVODA , který po samostatném úniku nedokázal překonat domácího brankáře. Pak ještě centroval HÁJEK a znovu VEJVODA , tentokráte hlavou zase přestřelil.

Druhá půle začala velkou šancí HÁJKA , který po pravé straně utekl , vystřelil , ale golman vyrazil na roh. Další golovka HÁJKA přišla zanedlouho , kdy po levé straně utekl VEJVODA , který pak nádherně přihrál LUKÁŠOVI  a ten se nemýlil 4 - 1 .Pak přišel dlouhý úsek bez šance. Zvýšení na 5 - 1 začalo u ŠTĚRBY , který po levéstraně vysunul VEJVODU a ten placírou uklidil míč do sítě.Na 6 - 1 zvýšil ŠTĚRBA , kterému na oplátku přihrál VEJVODA. Na konečných 6 - 2 upravil domácí útočník , kterému naše obrana předložila balon jak na lopatě.

Trener AMBRŮŽEK po zápase vyzdvihl hlavně výkony HÁJKA LUKÁŠE a VEJVODY .

Zpět