VÍTĚZSTVÍ, KTERÉ CHUTNALO I VEČER

16.11.2014 14:01

SPARTA LUŽNÁ - SOKOL JANOV 4 - 2 /4 - 2/ GRILL 2x, POLANSKÝ, ŠNAJDR

Domácí Sparta přivítala v posledním podzimním utkání mužstvo se spodních pater tabulky okresního přeboru, Sokol Janov. Ten, kdo přišel na zápas o chvíli později, nemohl uvěřit výsledku na světelné tabuli. Běžela 12. minuta a stav utkání byl již 3-0. 
 
Hned v první minutě vstřelil po centru Kocha za pomoci hostujícího hráče úvodní branku Grill. V 10. minutě stejný hráč zvýšil na 2-0. Ve 12. minutě upravil na 3-0 Šnajdr. Ve 24. minutě se ke slovu dostali také hosté. Poté co si Koch při odkopu nastřelil ruku, nařídil hlavní rozhodčí penaltu. K nařízeného pokutového kopu pak snížil Kinter. Čtvrtá branka domácích padla ve 31. minutě a postaral se o ni Polanský. Minutu před koncem poločasu ještě snížil hostující Kloub na 4-2.
 
Druhý poločas už žádnou branku nepřinesl. Domácí si sice šance vytvořili, nedokázali je ale využít. Zápas se dohrával v poklidu a za předvedenou hrou si Sparta vítězství zasloužila. Ke cti hostujícího mužstva patří, že i za velmi nepříznivého stavu nesložili zbraně a bojovali až do konce. 
 
Sparta si za předvedený výkon zaslouží pochvalu, zejména pak za bojovný a kolektivní výkon. Vyzvdvihnout lze hru autora dvou branek, Jardy Grilla. Hostující tým předvedl sympatický výkon a nebýt pro mě nešťastného začátku utkání, mohli zápas zdramatizovat. Vyzdvihl bych výkon stopera Melče a Pavla Hrbka.
 
Sestva: Rác - Kopernický - Hájek - Chládek - Dolhý - Grill - Koch - Mezei - Husák - Polanský - Šnajdr
 
Střídali: Špička, Mašek, Sláma, Bičík
 
(autor: Ladislav Rác, redakčně upraveno)
 
 
Zpět