VÝHRA ŽÁKŮ V KOLEŠOVICÍCH

10.09.2011 13:14

ČL KOLEŠOVICE - SPARTA LUŽNÁ 0 - 4 / 0 - 2 / GRILL 2x , VEJVODA JOSEF 2x

Druhý mistrovský zápas poslal naše starší žáky do KOLEŠOVIC. Po neúspěšném vstupu do nové sezony se našim žákům podařilo vstřelit LVU 4 branky a žádnou neinkasovat. Krásné 3 body ze hřiště soupeře.

Začátek zápasu byl z naší strany dobrý , ale bohužel chybělo vstřelení golu. Již v 5. minutě se dostal do stoprocentní golovky VEJVODA , ale nečekaně z malého vápna přestřelil . Míč mu krásně naservíroval BERÁNEK , ale Pepíno bohužel nedal. Pak to byla hra spíše ve středu hřiště . Až ve 20. minutě vyslal krásnou kolmici ŠPIČKA na nabíhajícího VEJVODU , který se tak řítil sám od půlky na golmana domácích. Konečně proměnil a LUŽNÁ šla do vedení. Druhou branku přidal GRILL , když se nejlépe orientoval v pokutovém území a klasickým bodlem rozvlnil sít podruhé.

Druhý poločase padly obě branky v rozmezí 2 minut . Nejprve ve 20. minutě využil špatný odkop domácí obrany VEJVODA a za dvě minuty na to znovu po nedorozumění obránců , GRILL zvýšil na konečných 4 - 0 pro LUŽNOU. Hosté si pak výsledek pohlídali a odvezli si tak tři body.

Trener AMBRŮŽEK po zápase řekl : první poločas byla z naší strany tragedie , protože jsme neplnili to co jsme si řekli před zápasem. Po zvýšení hlasu o poločas se hra zlepšila a předváděli jsme výkon , který bych rád viděl i v dalších zápasech. Chci pochválit celý tým za druhý poločas. K nejlepším hráčům dnes patřili ŠPIČKA , ZOUPLNA a BERÁNEK EDA.

SESTAVA : STANĚK , ZASPAL , BERÁNEK EDA , ZOUPLNA , BERÁNEK JIŘÍ , HÁJEK , ŠPIČKA , GRILL , VEJVODA DAVID , SKÁCEL , VEJVODA JOSEF

STŘÍDALI : ŠTĚPÁNEK , ZELENKA , MAŠÁT , HRUBEŠ , HORÁK

Zpět