Z LIPTOVSKÉ LÚŽNE STŘÍBRNÍ

01.08.2011 16:41

2. ročník " TURNAJE PŘÁTELSTVÍ " se letos uskutečnil v krásném prostředí vesnice LIPTOVSKÁ LÚŽNA na SLOVENSKU. Krajina kolem NÍZKÝCH TATER byla nádherná . Dědina se nachází v údolí , takže kolem nádherné prostředí. Tři dni tato " LÚŽNA " patřila setkání svých jmenovkyn.

FOTKY ZDE I ZDE A TAKÉ ZDE

 

LUŽNÁ U VSETÍNA , LUŽNÁ U RAKOVNÍKA a domácí se střetli každý s každým . První ročník , který jsme loni uspořádali my vyhrála " SLOVENSKÁ LÚŽNA "

Na domácí půdě toto prvenství obhájila , když o první místo bojovala s naší Lužnou. Zápasy se odehráli během sobotního dne.

VÝSLEDKY :

SPARTA LUŽNÁ - LUŽNÁ U VSETÍNA 2 - 0

LUŽNÁ U VSETÍNA - LIPTOVSKÁ LÚŽNA 0 - 3

SPARTA LUŽNÁ - LIPTOVSKÁ LÚŽNA 1 - 2

POŘADÍ :

1. LIPTOVSKÁ LÚŽNA

2. SPARTA LUŽNÁ

3. LUŽNÁ U VSETÍNA

Nešlo , tak o výsledky , ale o to , že se opět sešli skvělé party z ČECH , MORAVY a SLOVENSKA. Sobotní večer patřil IDEAL BANDU , který rozjel skvělou atmosferu na místním plácku. Domorodci na takovou akci nejsou zvyklí , ale rozšoupli se všichni. Skvělá hudba a zábava trvala do ranních hodin. Domů jsme vyrazli po obědě . Cesta byla klidná , protože všichni odpočívali po náročném víkendu. Příští ročník se uskuteční na MORAVĚ. Již ted se všichni těší až se zase pobaví.

Děkujeme tímto i všem , kteří nás celou dobu povzbuzovali . Bubny a vuvuzely byly slyšet v celém okolí.

KDO REPREZENTOVAL OBEC LUŽNOU :

MAŠEK VLADIMÍR , MAŠEK ADAM , HÁJEK LIBOR , HÁJEK LUKÁŠ , HÁJEK MIROSLAV , FALBR RADIM , AMBRŮŽEK PETR , KODEŠ JARDA , ŠNAJDR , RADEK , KOŠULIČ ONDRA , SCHOLLER JAN , VÍTEK HONZA , SOROKÁČ PAVEL , STANĚK PETR , JAKUB KUČERA

Zpět