Z PAVLÍKOVA JE BOD MÁLO

13.11.2011 18:45

SK PAVLÍKOV - SPARTA LUŽNÁ 2 - 2 / 1 - 1 / ELZNIC , KOŠULIČ

Netradičně v neděli jsme zajížděli do Pavlíkova. Obě mužstva potřebují nutně bodovat a tak se dal čekat boj o každý kus hřiště. Aktivnější byli hosté . Do stoprocentní šance se dostal Šnajdr , který po levé straně utekl Frankovi a z úhlu vystřelil . Míč minul vzdálenější tyč . Další šanci měl KOŠULIČ , který se nejlépe zorientoval ve vápně , ale jeho střela šla vysoko nad. První golový moment přišel ve 20. minutě , když si na přetažený roh naběhl ELZNIC , stačilo pouze trefit placírou z voleje krásný centr. Lužná se tak dostala do vedení , což potřebovala. Bohužel hned z rozehrávky se dostali domácí na hranici velkého vápna , kde nepokryla DAVIDA FRANKA , který krásnou střelou vyrovnal na 1 - 1 . Škoda Rác si na míč sáhl , ale nevyrazil. Pak se hra nedařila ani jednomu mužstvu. Mnoho chyb na každé straně při rozehrávce. To byl první poločas.

Do druhého nastoupil místo zraněného ČERNÉHO JIRKA POLANSKÝ , který po dlouhé době přijel. Vysunul se na hrot  , kde dělal svou výškou domácím problemy. Do první velké šance se dostával ŠNAJDR , kterého přibrzdil faulem PAVEL FRANĚK a tak musel předčasné do sprchy. Toho mohli hosté využít . Opak byl , ale pravdou. Zbytečně se zatáhla nekombinovala . Pavlíkov toto potrestal , když z ojedinělého protiútoku dokázal vstřelit branku. Lužné už nezústalo nic jiného než vrhnout všechny síly do útoku. Převaha byla zdrcující . Vyrovnání se však dočkala , když domácí nedokázali odkopnout míč z vlastního vápna. KOŠULIČ stál na správném místě a po několika pokusech prostřelil. Vítězství měli na dosah hosté. Nejprve neodpískal jasný faul ve vápně na POLANSKÉHO rozhodčí KLEKNER . Pak se po levé straně dostala Lužná po kombinaci do největší šance. Polanský posunul na MAŠKA , který šajtlí vystřelil . Míč putoval na vzdálenější tyč , kam dobíhali KOŠULIČ a ŠNAJDR , ale ani jeden na míč nedosáhl.

Škoda na vítězství určitě bylo.

SESTAVA : RÁC , CHLÁDEK ( 80 MAŠEK ) - HÁJEK - ELZNIC - STANĚK , FRONK - KOULA - ČERNÝ ( 46 POLANSKÝ ) - URIK , KOŠULIČ - ŠNAJDR 

Zpět