Z ROZTOK BEZ BODU

14.11.2010 10:16

TJ ROZTOKY - SPARTA LUŽNÁ 2 - 0 / 0 - 0 /  EMIL PŠENIČKA BYL VYKÁZÁN MIMO HŘIŠTĚ

Do ROZTOK jsme odjeli v podstatě s 11 hráči , protože na lavičce byl ke střídání KLECANDA , zraněný FRONK a PETR URIK. Na marodce zůstal AMBRŮŽEK , z jiných důvodů nejel FALBR a ŠNAJDR a doma také zůstal hříšník CHLÁDEK , který v minulém zápase obdržel červenou kartu.

Začátek zápasu byl v naší režiji , ale velké šance DRENKA a hlavně VOLRÁBA volali po golu. Kdyby jsme tyto šance proměnili , tak bylo rozhodnuto , protože by jsme nehráli tak nervozně jako tomu bylo. Domácí se k pořádné šanci nedostali. O poločas jsme si v kabině něco řekli k tomu jak máme hrát , ale vše vzalo jiný konec.

Hned v 50. minutě nesmyslně VOLRÁB zahrával malou domů  , to vystihl domácí hráč pro kterého pak nebyl problem zavěsit. Zanedlouho nato zaúřadoval rozhodčí AKSAMIT , který udělil žlutou kartu SCHOLLEROVI  , která byla už druhá , takže následovalo vyloučení. HONZA šel do hlavičkového  souboje , kterých bylo v tomto zápase dost. Domácí hráč se skácel na zem a sudí okamžitě vytáhl kartu. Bohužel si na nás asi zasedl , protože nás nepustil vůbec do hry. Druhou branku domácí vstřelili z ofsajdu , který ale neviděl postranní rozhodčí SCHOŘ a bylo po zápase.

Bohužel neproměnění šancí na začátku zápasu rozhodlo. 

Takže poslední zápas se nepovedl . Alespon na dokopné se nálada zlepšila . Na jaře však bude hodně práce.

SESTAVA : RÁC , KOULA - HÁJEK - POLANSKÝ - VOLRÁB , STANĚK - LUKEŠ - URIK - KOŠULIČ , DRENKO - SCHOLLER 

Zpět