ŽÁCI JASNĚ VYHRÁLI

23.10.2011 17:03

SPARTA LUŽNÁ - SK LÁNY 9 - 0 / 4 - 0 / VEJVODA 4x , STANĚK , MAŠÁT , SKÁCEL , HORÁK , GRILL

Poslední domácí utkání podzimní soutěže dopadlo velice dobře. Lány se sice snažili , ale na domácí vůbec neměli. O branky se zasloužilo celkem 6 hráčů. Nejvíce jich nastřílel nejlepší střelec domácích VEJVODA , který zatížil konto hostujícího golmana čtyřikrát. Po jedné si připsali MAŠÁT , GRILL , HORÁK , STANĚK a SKÁCEL. Lužná předváděla krásnou hru  , útočili po stranách  a dobře kombinovali. Diváci museli být určitě spokojeni. Tak by mělo hrát i mužstvo dospělích , at se přijdou podívat na žáky a přiučí se. I to se ozvalo od diváka , který se byl asi podívat na sobotní zápas našeho "A" mužstva. Bohužel měl pravdu.

HODNOCENÍ TRENERA AMBRŮŽKA : s dnešním zápasem jsem naprosto spokojen . Předváděli jsme pěknou hru , hodně branek padlo po akcích , které vedly po stranách. Dobře kombinovala naše záloha , škoda neproměněných šancí , skore mohlo být vyšší. Děkuji všem za předvedený výkon.

Poslední zápas sehrají žáci za týden . V neděli 30.10.2011  od 13 hodin proběhne tradiční dokopná. Zveme všechny fanoušky.

SESTAVA : STANĚK , GRILL - ZOUPLNA - ZASPAL - BERÁNEK JIŘÍ , SKÁCEL - MAŠÁT - HÁJEK - ŠTĚPÁNEK , HORÁK - VEJVODA

STŘÍDALI : BRABEC , VEJVODA DAVID 

Zpět