ZASLOUŽENÉ TŘI BODY Z KNĚŽEVSE

30.10.2010 20:31

FK KNĚŽEVES - SP. LUŽNÁ 0 - 4 / 0 - 2 / LUKEŠ , ŠNAJDR , SCHOLLER , DRENKO  

Zápas dvou mužstev , které minulou sezonu sváděli boje v krajské třídě , vyzněl jasně pro hosty z LUŽNÉ. První poločas byl hrou pouze LUŽENSKÝCH , kteří ale nedokázali z několika rohů překonat domácího brankáře. Hrálo se v podstatě na jedné půlce , ale převaha LUŽENSKÝCH byla pouze v tom , že udrželi balon .Co se týká velkých šancí , tak to bylo špatné. První změna skore nastala ve 30. minutě , když si na rohový kop AMBRŮŽKA naskočil LUKEŠ a nekompromisně zavěsil hlavou. Ve 38. minutě vstřelil štastný gol ŠNAJDR , když domácí golman neudržel lehkou střelu.

Druhá půle už byla ze strany domácích o hodně lepší , protože se do hry zapojil i HLAVATÝ , který několikrát vyzkoušel RÁCE. Lužná se uklidnila po gole SCHOLLERA. Několikrát se ke střele dostal KOULA , ale jeho střely končily v korunách stromů. Na konečných 4 - 0 upravil DRENKO.Opět se potvrdilo , že LUŽNÁ umí na venkovních stadionech hrát.

Za týden přivítáme doma vedoucí mužstvo okresního přeboru SOKOL MŠEC. Přijdte se podívat na tento zajímaví duel.

SESTAVA : RÁC , CHLÁDEK - STANĚK - URIK - FALBR , AMBRŮŽEK ( POLANSKÝ ) - LUKEŠ - KOULA - KOŠULIČ , SCHOLLER ( DRENKO ) - ŠNAJDR ( HÁJEK )

Zpět