ZE HŘEDEL BEZ BODU

07.05.2016 19:06

FK HŘEDLE - SPARTA LUŽNÁ 3 - 0 /0 - 0/

 

48. 1:0 – střední záložník se uvolnil na hranici vápna a po dalším manévru narazil ideálně nabíhajícímu střelci z druhé vlny.

67. 2:0 – tečovaný míč po rohovém kopu proletěl vápnem a odrazil se nešťastně od země do ruky lužanského hráče = penalta.

89. 3:0 – nepovedená riskantní rozehrávka byla potrestána ztrátou, uvolněním na střed a ranou na bližší tyč.

 

Sparta zajížděla k dalšímu utkání OP do Hředel. Za krásného slunečního počasí a na pěkně upraveném hřišti chtěli hosté navázat na dobrý výkon v předchozím zápase. 

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl od celků z obou mužstev. Domácí měli sice více ze hry, ale brankových šancí bylo poskrovnu. Hosté se sporadicky dostávali před branku Traverzy a za celý první poločas nevystřeli jedinou střelu na branku domácího brankaře. První poločas tedy skončil 0-0.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když s nevinně vypadající akce vstřelili první branku utkání. Domácí byli stále aktivnější a působili fotbalovějším dojmem. Druhou branku domácí vstřelili z přísně nařízené penalty za ruku hostujícího obránce. Sparta mohla snížit nepříznivý stav, když střídající Krumhanzl nastřelil po přímém kopu břevno domácí branky. Poté měli hosté ještě jednu šanci, když hlavička Vejvody po rohovém kopu skončila těsně nad brankou. V závěru utkání domácí přidali ještě jednu branku a tak  zaslouženě vyhráli 3-0. 

V mužstvu domácích bych pochválil výkon Slámy a Vitnera. S přehledem řídil toto utkání rozhodčí p. Kučera.

Mašek Vladimír - Mašek Adam, Staněk Petr, Kopernický Daniel, Staněk Jakub - Špička Josef (83. Sláma Jakub), Fronk Stanislav, Ambrůžek Petr, Grill Robert (71. Krumhanzl Karel) - Šnajdr Radek, Vejvoda Josef.  

Z pohledu trenéra: 

Očekávaný nápor v první půli jsme doslova „jen“ přežili. Po půlce nás brzy inkasovaný gól trochu herně probudil, ale naše hra byla uspěchaná a útočné akce většinou neuspořádané a tím i málo nebezpečné.

Zpět