ZE SLOVENSKA POUZE SE TŘETÍM MÍSTEM

22.07.2017 21:51

15.7. – Lúžňanský pohár priatel´stva: 

3.místo na turnaji 3 týmů hraném každý s každým 2x 35 minut. 

Nejlepší brankář: Vladimír Mašek (Sparta Lužná)

 

Sokol Lužná – SPARTA LUŽNÁ 1:1 /1:0/ - Špička Adam, penalty 2:3 (Mašek Adam, Šnajdr) 

Poté co jsme přežili nápor soupeře, začali jsme ve druhé půli vystrkovat růžky a přišlo vyrovnání. Na víc ale nebyly šance.

 

11. 1:0 – ztráta v rozehrávce na středu naší poloviny, po které si záložník navedl míč do vápna a křížnou střelou po zemi otevřel skóre.

55. 1:1 – Adam Špička napálil pod břevno odvrácený roh, který sám předtím rozehrál.

 

 

OFK Liptovská Lúžna (II.tř. Liptovský futbalový sväz) – SPARTA LUŽNÁ 6:0 /1:0/ - penalty 2:3 (Kopernický, Mašek Vladimír) 

Zatíženi krátkou obědovou pauzou po prvním střetnutí (a chutným řízkem) vzdorovali jsme domácímu tlaku jen v prvním poločase. V tom druhém jsme na běhavé mladíky nestačili.

 

20. 1:0 – po rohovém kopu se míč zamotal ve vápně a nejrychleji se zorientoval domácí střelec, který trefil z otočky na zadní tyč.

40. 2:0 – úvodní pětiminutovka byla ospalá, ale na jejím konci stál osamocený střelec ve vápně.

44. 3:0 – bleskové přečíslení a zakončení zblízka.

46. 4:0 – dlouhý míč za obranu náš bek podskočil a soupeř měl snadnou střeleckou pozici.

56. 5:0 – rychlý útok nezastavila naše ofsajdová past.

66. 6:0 – naše hra byla ve snaze o útok opět otevřená a tak i potrestána.

 

OFK Liptovská Lúžna – Sokol Lužná (IV.tř. Vsetínský FS) 2:4 /1:3/ 

Moravský tým byl fotbalovější a obrana domácích působila někdy zmateně. Výsledkem bylo vedení 0:3 a poté 1:4, které si moraváci pohlídali a mohli tak oslavit své premiérové vítězství v 8.ročníku Luženského poháru přátelství!

Mašek Vladimír - Dolhý Jiří, Kopernický Daniel, Mezei Petr, Špička Josef - Bičík Pavel, Mašek Adam, Grill Robert, Špička Adam - Šnajdr Radek, Sýkora Michal + Laki Michael a (v nouzi nejvyšší) Tomáš Pavlíček

 

Z pohledu trenéra: 

Už z výčtu hráčů je jasné, že naším hlavním problémem byl počet. Jestliže se soupeř „točil“ v 16-18ti hráčích, je obdivuhodné, že jsme uhráli plichtu a následně poločas 0:1. Pochvala pro všechny zúčastněné, kteří si užili i doprovodné akce. O čtyřech omluvenkách v posledním týdnu ze zmíním jen tak na okraj. Na další vysvětlenou: moravský tým působil v uplynulé sezóně jako „béčko“ Valašské Polanky (I.Btřída) a 50% aktuálních soupeřů se rekrutovalo z „áčka“.

Zpět