ZE ZAVIDOVA S BODEM

09.04.2011 19:45

FC05 ZAVIDOV - SPARTA LUŽNÁ 1 - 1 / 1 - 1 / SCHOLLER

Třetí kolo nás zavedlo na hřiště jednoho z aspirantů na postup do 1.B třídy . Lužná odjela bez KOULY , AMBRŮŽKA , POLANSKÉHO .

Začátek zápasu pro nás nezačal dobře. Bohužel k tomu přispěl i rozhodčí , který asi jako jediný viděl ruku ve skluzu zasahujícího GRILLA a odpískal již v 5. minutě penaltu. Tu proměnil domácí URIK. Hned na to měli domácí tutovku , ale orazítkovali pouze tyč RÁCOVI svatyně. Hra se postupně vyrovnala a Lužná se několikrát dostala do šance. Zavidovští přestali kombinovat a Lužná toho využila ke srovnání stavu. Přímý kop zahrával STANĚK , krásně našel SCHOLLERA , který hlavou dopravil míč do sítě.

Druhý poločas byl spíše boj na obou stranách. Několik vyhecovaných zákroků z obou stran vedlo i ke žlutým kartám. Bohužel po druhé žluté byl vyloučen LUŽENSKÝ HONZA SCHOLLER. Nutno , ale podotknout , že červená karta mohla být i na domácí straně. Zavidovští dlouho nemohli vstřelit branku a tak znervozněli. Začli pouze nakopávat dlouhé balony , ale Lužná si s nima dokázala poradit . Hlavně Láda Rác naší obraně skvěle pomohl . Mohli jsme dosáhnout i na tři body , ale přímý kop CHLÁDKA ze 30 metrů domácí golman s vypětím všech sil vyrazil na roh.

Konec zápasu už byl hodně nervozní a rozhodčí měl co dělat to zvládnout.

Se závěrečným hvizdem byly spokojenější hosté , kteří určitě podali nejlepší výkon jara. Jsem velice rád , že jsme všem , kteří nám nevěřili ukázali , že hrát fotbal stále umíme.

SESTAVA : RÁC , DOLHÝ - HÁJEK LIBOR - STANĚK - GRILL , CHLÁDEK - KOŠULIČ - LUKEŠ - ŠNAJDR , DRENKO - SCHOLLER

STŘÍDALI : FRONK , HÁJEK LUKÁŠ , KLECANDA 

Zpět